Corona maatregelen

We zijn blij! Want we mogen vanaf 1 juni weer gasten verwelkomen. We hebben het een en ander aangepast om jouw bezoek aan het Oude Ambachten & Speelgoed Museum zo verantwoord mogelijk te maken. Wat kun je verwachten en waar moet je rekening mee houden?

1,5 meter afstand tussen huishoudens (en medewerkers)

Dit doen we door een gespreide entree op te zetten. We bieden o.a. dagtickets met tijdslot aan via onze website (uiterlijk 25 mei beschikbaar). Je reserveert dus per dag binnen een tijdslot. Zo zorgen wij ervoor dat er niet teveel bezoekers tegelijk op één plek in het museum zijn. Daarnaast hebben we op diverse cruciale plekken in het museum 1,5 meter signalering geplaatst.

Voldoende en heldere bewegwijzering

Het museum heeft 3 routes. In al deze routes hanteren we éénrichtingsverkeer. De bewegwijzering in het museum is vernieuwd en daarop aangepast. Ons personeel is ook extra getraind in het verlenen van service en het handhaven van de maatregelen.

Extra hygiënemaatregelen

Zowel binnen als buiten het museum hebben wij desinfectiepunten geplaatst. Hier kun je ten alle tijden gebruik van maken. Daarnaast doen we extra schoonmaakrondes gericht op de contactoppervlakken.

Restaurant

In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum bevindt zich een museumcafé. Hier kun je bijvoorbeeld een heerlijk bakje koffie met wat lekkers bestellen en/of een (uitgebreide) lunch. Normaal hebben we plek voor 250 bezoekers in het museumcafé. Hier mogen we vanaf 1 juni 30 personen verwelkomen. Ook heeft ons museum een zeer groot buitenterras met 100 plekken. Een lekkere plek om de dag te beginnen of voor een welverdiende pauze.

Overige belangrijke richtlijnen

  • We verzoeken je – waar nodig – de instructies van het personeel op te volgen
  • We raden je aan om met de auto te komen, er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
  • Als het weer het toelaat, willen we je vragen jassen en (grote) tassen zoveel mogelijk in de auto te laten liggen.
  • Ben je in het bezit van een entreebewijs maar heb je griep- en/of verkoudheidsverschijnselen? Dan raden wij je aan niet te komen. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Neem tijdig contact met ons op, dan bieden wij een gepaste oplossing. Wij hopen op je begrip.
Online tickets 1,- euro korting