Boek cadeau, een boek vol herinneringen

Een bijzonder boek vol herinneringen

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum heeft een uniek boek opgezet, gevuld met 26 bijzondere foto’s, zorgvuldig samengesteld door een team van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum, een Barneveldse schrijfster vol historische anekdotes en een fotografe gespecialiseerd in nostalgische stillevens. Fotografe Grietien van der Wal heeft de stillevens zoals emaille pannen, bakeliet, levertraan, houten schaatsen en weckpotten op een nostalgische wijze vastgelegd. Achter iedere foto zit een uniek verhaal en al deze verhalen moeten blijven voortbestaan vind het museum. Dit boek is een uitgelezen kans om eens samen te zitten en herinneringen op te halen.

Het boek is opgebouwd vanuit het Nederlands ABC, met bijpassende tekst en foto. Het boek is  verkrijgbaar in o.a. in de Bruna en boekhandel Romijn in Barneveld en uiteraard onze eigen museumwinkel.

Het boek is ook te bestellen via info@ambachtenmuseum.nl, geef je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer door en wij nemen contact op voor het vervolg  (dit bijzonder boek met herinneringen kost 17,50 (exclusief verzendkosten)

Ter illustratie; de B van Barbier. Wie ga jij dit unieke boek cadeau geven?