Faciliteiten

Jouw bezoek aan het museum moet zo leuk mogelijk zijn. Daarvoor zijn ook faciliteiten nodig. Op deze pagina lees je welke GRATIS faciliteiten wij allemaal hebben.

Kluisjes 

Als je bij ons op bezoek komt, wil je niet altijd ál jouw spullen meedragen. Daarvoor hebben we kluisjes beschikbaar die je gratis gebruiken kunt.

Jas, tas en paraplu meegenomen? Hier wil je natuurlijk niet de hele dag mee rondlopen als je in het museum bent. Daarvoor hebben we een garderobe. Zo beschermen wij ook onze collectie.

Rolstoelen en rollators 

Ben jij of heb je iemand meegenomen die minder goed ter been is? Wees gerust, in het museum zijn rolstoelen en rollators beschikbaar. Er zijn 15 rollators en 15 rolstoelen waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Parkeergelegenheid 

Het gehele terrein rondom het museum is beschikbaar om gratis te parkeren. Hierbij geldt wel: vol = vol. In het uitzonderlijke geval van een volle parkeerplaats is het mogelijk om te parkeren langs de weg. Ook daar parkeer je kosteloos.

Toegankelijkheid

We streven ernaar om het museum voor iedereen toegankelijk te maken en houden. Om dit te realiseren hebben wij o.a. liften, rollators, rolstoelen en invalidenparkeerplaatsen.

Invalidenparkeerplaats

Ook voor de mindervaliden hebben we 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

Oplaadpunten elektrische fietsen 

Terschuur en omgeving Veluwe zijn uitermate geschikt om een fijne fietstocht te maken. Als bezoeker van het museum krijg je gratis toegang tot de oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Horeca

Even een pauze inlassen tijdens het bekijken van de ambachten of de dag afsluiten met een lekker drankje? We beschikken over horeca in het museum, mét terras en kinderstoelen.

Eten en drinken

Overdekte picknicktafels

We weten dat een dagje uit best prijzig kan zijn. Daarom hebben we 4 picknicktafels in het buitenmuseum geplaatst. Hier kun je met het hele gezin of familie plaatsnemen en je eigen snacks eten.

Rookruimtes

Voor de rokers hebben wij 2 overdekte rookruimtes buiten gecreëerd. Deze ruimtes bevinden zich naast de ingang van het museum.