Seniorenuitje

Gezellig een hele dag met zijn allen op stap vanuit de club, vereniging of het verzorgingstehuis? Het museum is een feest van herkenning voor ouderen. Bij ons staat een dag helemaal in het teken van herinneringen ophalen en weer even terug reizen naar het verleden.

Goed toegankelijk

Het museum is goed toegankelijk voor ouderen en mindervaliden. Er zijn zeer veel voorzieningen, waaronder rollators, rolstoelen, rolstoelliften, brede gangpaden en aangepaste toiletten.

Horecazaal

Het museum heeft 5 horecazalen. Deze hebben een capaciteit van tussen de 40 en 60 personen per zaal. Gezamenlijk hebben ze een capaciteit van 250 personen. Uitermate geschikt voor een seniorenuitje.

Meer over faciliteiten

Arrangementen

Voor groepen hebben wij diverse (dag vullende) arrangementen samengesteld. Het museum bezoeken met koffie en wat lekkers, een uitgebreide lunch of afsluiten met een heerlijk stamppotbuffet? Wij bieden tal van mogelijkheden en alles op één locatie.

Een van de dagarrangementen is het Barnevelds dagarrangement. Hierbij start je de dag bij de kleindierenmarkt in de Midden Nederland Hallen met koffie en wat lekkers. Aan het eind van de ochtend ga je naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum voor een heerlijke lunch en een museum bezoek.

Informatieaanvraag seniorenuitje